img img img img
img

INTERNETUL SI MAREA 2015

RECORDUL SNSM

Primul Trimaran conectat la

4G din 19 pana pe 23 iunie

img img

2320 ABORI DEJA PLATITI

img

Perseverenta,altruism si solidaritate

Marii castigatori ai sesiunii 2015

Nicolas Ferre si Benjamin Bachelet au dat un excelent exemplu de solidaritate la acesta prestigioasa cursa de biciclete pe munte, considerata printre cele mai dificile din lume . Suntem deosebit de mandri sa sprijinim aceste aventuri extreme.

MERGETI LA AVENTURA CU ...

AVENTURA ALBASTRA 

Expeditia MED

Oceanul mentine echilibrul planetei noastre intre forta si fragilitate. Acest ecosistem este compromis de ani de zile de actiunile negative neintrerupte. Prin sprijinirea navigatorilor aventurieri, Thirard se mobilizeaza pentru protejarea biodiversitatii marine si lupta impotriva deversarii deseurilor si poluarii din mare. Veniti sa descoperiti actiunile noastre in favoarea oceanelor si ajutorul acordat aventurierilor marii de-a lungul calatoriei lor.

AVENTURA VERDE

Actiunea de reimpadurire

Efectele defrisarii sunt clar identificate dar din fericire, acest fenomen nu este ireversibil. Actiunile de prevenire sunt simple, gestionarea inteligenta a agrosilviculturii si impaduririi in paralel cu protejarea padurilor deja existente. Participand activ la replantare alaturi de Reforest’Action, Thirard confirma implicarea sa in protejarea mediului.

AVENTURA RAID

Absa Cape Epic

Relatia omului cu natura este plina de paradoxuri. Aventurierii raid, indragostiti de natura si intalniri cu oamenii, sunt observatori privilegiati si constanti in fiecare dintre mutarile lor subite pline de aventura pentru planeta noastra.
Prin dorința angajamentului fata de mediu, Thirard susține aventurierii extremului, martori ai schimbărilor mediului natural și deținătorii de valoare pentru salvarea planetei noastre.