img img img img

Clubul Thirard Adventure

Clubul Thirard Adventure, un loc de intalnire si schimb de informatii asupra aspectelor ridicate in fiecare dintre aventurile noastre si o platforma pentru publicarea initiativelor personale sau colective. A se intalni, a se impartasi idei si a se face propuneri in jurul temelor abordate in acest site si cele ale partenerilor nostri inseamna a face parte din clubul Vibe-Adventure.

Primul loc de intalnire este forumul de pa Facebook. O interfata interactiva unde schiburile se pot face liber. Oricine poate publica sub forma de text, imagini, video sau fisiere audio… Oricine poate comenta la articolele postate. Dar pentru ca aceasta initiativa sa arate din plin spiritul Aventurii, trebuie ca forumul sa fie un loc unde este posibila regruparea pentru a reinventa angajamentele si pentru a se putea propune solutii sau initiative pentru / cu partenerii nostrii (fotografii, carti postale, filme, conferinte dintr-un oras…) ca in cazul unui proiect deosebit de relevant, sprijinul nostru…

Clubul Thirard Adventure trebuie sa fie un loc de libertate si sa poata trai in afara forumului de adunari spontane intre membrii sau prin sprijinirea si participarea in mod direct la activitatile propuse de partenerii nostri (conferinte…)