img img img img

Noi aventuri

Gama de aventuri
Gama Aventuri 2013 a fost elaborata in cadrul unei campanii de sensibilizare si de actiune conduse de conceptul de Aventuri. Conceperea acestei game de lacate vine in conformitate cu principiile si actiunile initiate in fiecare aventura.


Lacate 100% reciclabile
Otelul inoxidabil si alama care compun manerul sau corpul lacatelor Aventuri sunt din materiale reciclabile.

Un ambalaj reciclabil
Ambalajele Aventuri sunt de carton marcate reciclabil pentru a se putea face sortarea. Compozitia de intarire serveste la protejarea produselor in ambalaje, interiorul cutiei este de asemenea reciclabil. Plasticul transparent este folosit pentru a vedea ca produsul este reciclabil.
 

Un concept convingator
Crearea acestei game de lacate marcheaza o noua etapa in demersul nostru global RSE de-a lungul anilor cu ambalaje 100% reciclabile si etichetate FSC. Reusita conceptului de Aventuri a permis sa extindem abordarea la alte produse, in special in ceea ce priveste fabricarea ambalajelor. Crearea acestei game simbolizeaza si materializeaza vointa noastra de a ne inscrie intr-un demers social si al mediului inconjurator care sunt durabile.

Ambalaje identificabile
O identitate grafica puternica si substantiala la fiecare Aventura pentru a da vizibilitate actiunilor partenerilor nostri si angajamentelor noastre fata de ei. Identitatea lacatelor (nume, forme, culori) reflecta in mode gal imaginea fiecarei Aventuri. De asemenea, lacatele sunt de calitate cu o durata de viata indelungata si au un nivel de securitat ridicat.

Imprimarea etichetata Imprim'Vert
Imprim’Vert® este o eticheta ecologica bazata pe un ansamblu de principii stabilite strict intr-un caiet de sarcini clar si precis : Buna gestionare a deseurilor periculoase, securizarea stocurilor de lichide periculoase, non-utilizarea produselor toxice, tratarea si reciclarea deseurilor de imprimare, sensibilizarea cu privire la mediu in randul clientilor… « A imprima inseamna a lasa o urma pe o suprafata, nu asupra mediului ».
 

Conditie/ambalaje etichetate FSC
Forest Stewardship Council (FSC) este o eticheta ecologica aplicata produselor din natura, beneficiind de o gestionare responsabila din punct de veddere social, ecologic si economic.

Sistemul de certificare FSC® raspunde criteriilor satifacand principiile de buna practica aplicate asupra gestiunii padurii impreuna cu dispozitiile dezvoltarii durabile care sunt definite in Conventia de la Rio si codurilor de urmarire a lemnului din aceste paduri, aplicate in industrie.

Aceasta ccertificare FSC face parte din caietul nostru de sarcini aplicata la fabricarea ambalajelor de Aventuri.