img img img img

Societatea Thirard

THIRARD
CINE SUNTEM?

Thirard este o intreprindere familiala, fondata in 1920 in Picardie de catre Fernand Thirard. Specializata de-a lungul timpului in fabricarea lacatelor, a cunoscut rapid o dezvoltare constanta marcata de trei etape :
Incepand cu 1965, fabricarea lacatelor de alama se produce conform standardelor inalte de calitate.

De atunci, au fost introduse mai multe produse ca: broaste si broaste incastrate cu inchidere multipunct, broaste incastrate sau de aplicat de mare siguranta atestate de standardul A2P, broaste incastrate ce respecta norma NF, cilindri cu profil european de mare siguranta cu chei brevetate (reproducere interzisa), accesorii si echipamente pentru usi. Thirard are in prezent o oferta completa in ce priveste siguranta usilor, care ii permite sa fie unul dintre cei mai influenti actori de pe piata, ocupand pozitia de leader in domeniul Marii Distributii (sau distributia cu amanuntul) si fiind in acelasi timp foarte prezent in domeniul Constructiilor, Industriei, Lux si Export.


 

 

THIRARD INTARESTE COMUNICAREA WEB
Thirard.fr

Thirard a reorganizat site-ul Corporate, pentru a rspunde mai bine reusitelor profesionale. Un nou design modern cu usurinta in cautarea informatiilor

 

 


 

 

Vizitati site-ul nostru dedicat cumparatorilor si vanzarorilor. Accesati site-ul
Thirard-astuces.fr
Un site dedicat in totalitate nevoilor consumatorilor care pot alege eficient sistemul de securitate Thirard.Acest site permite consolidarea notorietatii si dezvoltarea imaginii pe piata. Un atu pentru vanzarile din magazine,  cat mai curand pe site.

 

 


 

Coduri QR : Informatiile dintr-un click
In magazin ; ecranele tactile pemit directionarea consumatorului in alegerea sa. O abordare sustinuta de reinnoirea ambalajelor pentru informatii mai clare. In acelasi timp, Thirard foloseste coduri QR, o tehnologie Smartphone adaptata noilor utilizatori.

Un flashcode permite accesul ultra rapid la o sursa de informatie specifica prin telefon. Fara a fi nevoie sa retineti sau sa introduceti o adresa web lunga si obositoare pe o tastatura neadaptata, flash codul va redirectioneaza direct si simplu.

 


THIRARD IN EUROPA

Contacte
Societatea THIRARD este prezenta in toata Europa. Dezvoltarea sa permanenta in zona europeana reflecta dinamismul. 
45, rue Jean Jaurès - B.P. n° 60004
80 390 Fressenneville – France (strada Jean Jaurès, nr. 45, OP 60004, cod postal 80390, oras Fressenneville,  FRANTA)
Telefon  :+ 33 (0)3.22.60.26.50
Fax : + 33 (0)3.22.30.31.13
E-mail : commercial@thirard.fr