img img img img

Sponsorizari

Dupa recordul mondial al traversarii Marii Manecii pe catamaran de Eric Defert si Pierre Yves Durand, Thirard reporneste cu acest duo pentru o noua tentativa de record pentru Mediterana.
Thirard se mandreste cu asocierea acestei noi aventuri.
Scopul Actiunii de Reimpadurire este de a aduce o metoda simpla si sigura de a actiona  pentru om si mediu inconjurator.
Datorita actiunii sale, reprezinta un copac care va fi replantat pe pamant (Africa sau America de Sud) de catre populatia locala. Astfel, proiectele reimpaduririi  aduc importante  beneficii concrete si durabile.
ABSA Cape Epic reprezinta un important eveniment in lumea ciclista  In fiecare an, in martie/aprilie, toata atentia se indreapta catre cel mai dificil curs din Africa, unul dintre cele mai dificile curse de munte de biciclete din lume. Se desfasoara in 8 etape, intr-un mediu minunat si neimblanzit de om si ramane in sine o aventura pentru toti.
Expeditia MED este o campanie stiintifica si de mediu asupra poluarii plasticului in Mediterana. In vigoare din vara anului 2010, mobilizeaza o echipa de cercetatori.
Prin campaniile lor, fiecare cercetator a facut ca publicul sa constientizeze pericolele care pandesc omul in mediul acvatic efemer si simplu.
Incepand din Kamchatka, Linda Bortoletto a decis sa lanseze o provocare sportiva pentru a experimenta autenticitatea naturii, de la extrem la extrem.
Parcurgand teritorii aproape necunoscute, pe jos sau cu bicicleta, aceasta demonstreaza abordrea ecologica prin care natura trebuie sa fie conservata prin limitarea utilizarii mijloacelor de transport poluante.